Budget.nl

Budget autoverhuur biedt een krachtige combinatie van 's werelds grootste automerken met lokale expertise, flexibiliteit en een sterke prijs-kwaliteitverhouding. Met een wereldwijd netwerk van meer dan 3.400 verhuurlocaties in 128 landen, heeft dit autoverhuurbedrijf een uitgebreide vloot van auto's, bestelwagens en vrachtwagens tot jouw beschikking. De naam van dit bedrijf, Budget autoverhuur, spreekt voor zich. Het bedrijf streeft altijd naar eerlijke prijzen en transparante opties, zodat jij de controle hebt over je uitgaven. Je bent daarom gegarandeerd van een zorgeloze ervaring met goed onderhouden, veilige en schone voertuigen, inclusief de nieuwste modellen tegen betaalbare tarieven. Wat je behoeften ook mogen zijn, Budget heeft het te bieden. Lees verder en ontdek in deze review waarom Budget jouw ideale autoverhuurpartner kan zijn. 

Waarom een auto huren bij Budget? 

Budget is de ideale keuze voor jouw autoverhuurbehoeften om diverse redenen. Ten eerste, met Budget kun je vertrouwen op een wereldwijd netwerk dat actief is in meer dan 50 markten wereldwijd. Het bedrijf is toonaangevend op het gebied van voertuigverhuur en biedt diensten aan in meer landen dan welke andere wereldwijde leasemaatschappij dan ook, met een bijzondere nadruk op opkomende markten.

Met Budget kun je rekenen op betrouwbaarheid, flexibiliteit en deskundigheid, waarbij het bedrijf tracht de hoogste normen van kwaliteit en service te bieden. Of het nu gaat om een kortstondige huur, een langdurige lease, of een oplossing voor je wagenparkbeheer, Budget biedt de perfecte oplossing voor elke mobiliteitsbehoefte. Vertrouw op Budget voor eersteklas voertuigen en uitstekende dienstverlening, waar je ook bent.

Diverse opties voor jouw behoeften 

Budget is zich ervan bewust dat iedereen unieke behoeften heeft bij het huren van een auto. Daarom biedt dit autoverhuurbedrijf een breed scala aan opties om aan jouw specifieke wensen te voldoen. Of je nu een bedrijfseigenaar bent, een individuele huurder, of verantwoordelijk bent voor een wagenpark, Budget heeft de juiste oplossing voor jou. Het bedrijf is namelijk gespecialiseerd in zakelijk leasen voor bedrijven, persoonlijk leasen voor particulieren, wagenparkbeheer om je bedrijfsmobiliteit te optimaliseren, vervangende voertuigen voor noodgevallen, financieel leasen voor financiële flexibiliteit, en bedrijfsvoertuigen voor zakelijk gebruik.

Daarnaast biedt Budget handige extra's, zoals navigatiesystemen om je snel naar je bestemming te leiden, 24/7 reisbijstand voor gemoedsrust tijdens je reis, kinderzitjes om je kleintjes veilig te vervoeren, extra bestuurdersopties om de rit te delen, eenvoudige huurprocessen via de app, uitgebreide verzekeringsopties met Supercover voor extra bescherming, en de mogelijkheid om een auto op de ene locatie te huren en op een andere locatie in te leveren.

Tranparantie, kosten en volledige zekerheid 

Transparantie, kostenbeheersing en volledige zekerheid zijn de hoekstenen van Budget autoverhuur. Budget gelooft in eerlijkheid en openheid in al haar diensten, zodat je precies weet wat je kunt verwachten bij het huren van een auto bij dit bedrijf. De tarieven die gehanteerd worden alsook de voorwaarden zijn duidelijk en begrijpelijk, zonder verborgen kosten of verrassingen achteraf. Bij Budget heb je de controle over je uitgaven, met een reeks volledig inclusieve tarieven en betaalbare faciliteiten die zijn ontworpen om aan jouw behoeften en budget te voldoen.

Budget streeft ernaar om concurrerende prijzen te bieden, zodat je waar voor je geld krijgt zonder in te boeten op kwaliteit en service. Onderhouden van de voertuigen geschiedt verder volgens de hoogste normen en er worden regelmatige inspecties uitgevoerd. Hiermee garandeert Budget dat elk voertuig grondig wordt gecontroleerd op veiligheid en reinheid voor elke huur.


Stap 1: Zoek en reserveer

Personen die op zoek zijn naar een huurauto kunnen als volgt een geschikte auto zoeken en reserveren bij Budget autoverhuur: 

 • Surf naar de startpagina van de website van Budget autoverhuur.  
 • Klik in het menu op de startpagina op het tabje ‘reservering’ en vul het zoekformulier in. 
 • Je kunt ook doorscrollen op de startpagina van de website en het online zoekformulier invullen. 
 • In het formulier vul je je ophaallocatie, ophaaldatum- en tijdstip alsook inleverdatum en tijdstip in. 
 • Klik vervolgens op het tabje ‘kies je voertuig’. 
 • Je krijgt binnen enkele seconden een overzicht te zien met beschikbare voertuigen. 
 • Selecteer een voertuig naar wens en klik op ‘kies mij’.


Stap 2: Opties en reservering

Bij het reserveren van een voertuig bij Budget autoverhuur kun je ook de volgende extra opties selecteren: 

 • extra bestuurder 
 • baby/ kinderzitjes 
 • GPS


Stap 3: Een categorie kiezen

Bij Budget autoverhuur kun je auto’s in verschillende categorieën huren. Je kunt onder andere voor de volgende auto’s kiezen: 

 • Klein: Toyota Aygo, Opel Corsa 
 • Medium, Peugeot 2008, Toyota C-HR 
 • Groot, Opel Astra Station Wagon, Toyota Corolla Station Wagon


Welke categorie past bij jouw?

Bij het plaatsen van een reservering is het altijd raadzaam om eerst na te gaan welke categorie huurauto het beste bij je past. Je dient onder andere rekening te houden met het volgende: 

 • grootte van je reisgezelschap. 
 • Reis je met volwassenen of ook met kinderen. 
 • Het doel van je reis. 
 • Heb je extra bagageruimte nodig. 
 • Bestaat je reisroute alleen uit verharde wegen of anders. 
 • Zul je korte tripjes maken of juist lange afstanden afleggen.


Heb je bagageruimte nodig?

Bij het huren van een auto speelt bagageruimte een belangrijke rol. Het is niet prettig om na een lange vlucht meerdere keren heen en weer te reizen van het vliegveld naar je hotel en terug omdat je reisgezelschap groot is en veel koffers bij zich heeft. Beoordeel dus altijd het volgende: 

 • Behoefte aan bagage ruimte. 
 • De grootte van de auto.


Zorgeloos genieten bij Budget

Bij Budget autoverhuur kun je in ieder geval tegen de meest voordelige tarieven zorgeloos genieten van je vakantie. De tarieven zijn transparant en inclusief onbeperkte kilometers, luchthaven-/stads toeslag, lokale belasting, voertuig registratiekosten, Diefstaldekking en schadedekking. Mocht je pech onderweg hebben, dan kun je ook gerust contact opnemen met de pechhulpdienst van Budget.


Contactgegevens klantenservice

Voor meer informatie kun je gerust contact opnemen met een van de vriendelijke klantenservice medewerkers van Budget autoverhuur via de volgende kanalen: 

Openingstijden 

 • maandag tot en met vrijdag: 08:00 - 18:00 uur


Budget Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Budget.

Bezoek Budget

Schrijf een review